A megyei frakcióvezető kötelessége, hogy tájékoztassa választóit, kihez, kikhez fordulhatnak bizalommal, amennyiben Nyitra megyét vagy a megye hatáskörében levő intézményeket érintő kérdése, javaslata vagy ügyintézése lesz a jövőben. Legyen Ön polgártársunk vagy a megye által fenntartott intézmény vezetője ill. dolgozója.A megyei frakcióvezető kötelessége, hogy tájékoztassa választóit, kihez, kikhez fordulhatnak bizalommal, amennyiben Nyitra megyét vagy a megye hatáskörében levő intézményeket érintő kérdése, javaslata vagy ügyintézése lesz a jövőben. Legyen Ön polgártársunk vagy akár valamelyik megye által fenntartott intézmény vezetője ill. dolgozója.

nr_megye_alakulo_ulese_2017_1.jpg
A Magyar Közösség Pártja képviselő-csoportjának frakcióvezetője Farkas Iván a Párkányi választási körzetből, frakcióvezető-helyettese Becse Norbert a Komáromi járásból.


Nyitra Megye Önkormányzatának alelnöke Csenger Tibor a Lévai járásból, akit az MKP színeiben választottak meg a megye alelnökévé. Nyitra megye déli régióinak, déli járásainak fejlesztéséért és a megye területén élő nemzeti kisebbségekért felel majd a jövőben.


A Nyitra Megyei Tanácsban, az MKP színeiben hárman képviseljük a megye déli járásait: Farkas Iván frakcióvezető, Becse Norbert frakcióvezető-helyettes valamint Gyarmati Tihamér a Komáromi járásból.
Két szakbizottsági elnöke van az MKP-nak a Nyitra Megyei Önkormányzatban:Dr.Viola Miklós (KM járás) az egészségügyi bizottság elnöke, Orosz Örs (KM járás) pedig az idegenforgalom és a határon átnyúló kapcsolatok bizottságának elnöke.


Amennyiben egy adott szakterület ügyeiben kíván az MKP megválasztott megyei képviselőivel találkozni, megvitatni javaslatát vagy gondját, kérjük keresse fel Nyitra megye déli járásainak MKP színeiben megválasztott megyei képviselőit, akik az alábbi szakbizottságokban tevékenykednek:

közlekedési bizottság: Horváth Árpád (KM), Csenger Tibor (LV),

régiófejlesztési bizottság: Farkas Iván (PÁ), Horváth Árpád (KM),

oktatási bizottság: Szigeti László (PÁ), Becse Norbert (KM),

kultúrbizottság: Bolya Szabolcs (PÁ), Orosz Örs (KM),

egészségügyi bizottság: Dr.Viola Miklós (KM-elnök), Bolya Szabolcs (PÁ), 

szociális bizottság: Kőrösi Ildikó (VS), Dr.Viola Miklós (KM),

idegenforgalmi bizottság: Orosz Örs (KM - elnök), Szigeti László (PÁ),  

költségvetési és pénzügyi bizottság:  Kőrösi Ildikó, Földes Csaba (KM), 

vagyonjogi bizottság: Gyarmati Tihamér (KM), Kőrösi Ildikó (VS),

ellenőrzési bizottság: Földes Csaba (KM)

 

Forduljanak hozzánk bizalommal!

 

                                                                             Farkas Iván, Nyitra megyei képviselő, az MKP frakcióvezetője

Szerző: farkasivan  2018.02.15. 07:48 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasivan.blog.hu/api/trackback/id/tr7413670504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása