Földünk népességének egytizede az Európai Unióban él. A világban megtermelt javak, az össz-GDP egynegyedét az Európai Unióban hozzuk létre. A világban kifizetett szociális juttatások felét az Európai Unióban fizetjük ki.

Eu lobogó 2.bmp            Ez tarthatatlan, emiatt veszíti el Európa versenyképességét a világgazdaságban.

            Közösen változtassuk meg Európát, az Európai Uniót! A vidéken, régiónkban, szülőföldünkön a szociális segélyeken alapuló gazdaságot változtassuk meg a munkán alapuló gazdaságra.

            Eközben régiónk adottságaira építsünk!  Éleszzük fel a mezőgazdaságot, állítsuk talpra az élelmiszeripart.  Változtassuk meg a mezőgazdaság európai uniós támogatási rendszerét, tegyünk igazságot, szüntessük meg ezáltal régiónk, Dél-Szlovákia hátrányos megkülönböztetését.

            A korszerű utak és vasuak a gazdaság ütőerei!  Amerre haladnak, ott zajlik gazdaságfejlesztés, ott történik munkahely-teremtés. Az európai uniós alapokból építkező utak és vasutak a jövőben ne kerüljék el régiónkat, épüljenek itt, a szülőföldünkön is. Ide vonzzák a munkahelyteremtő befektetéseket.

            Változtassuk meg a közbeszerzés európai jogi keretét. A régiónkban tevékenykedő vállalkozókat hozzuk ezzel helyzetbe, regionális referenciáik felmutatásával részesüljenek előnyben a térségünkben, Dél-Szlovákiában meghirdetett közbeszerzéseken. Enyhítsük a bürokráciát, csökkentsük az energiahordozók árát. Javítsuk ezzel vállalkozási környezetünket. Ne vándoroljanak el a vállalkozóink, itt hozzanak létre munkahelyeket, ne külföldön.

 

Európai ésszel, de magyar szívvel cselekedjünk és döntsünk!

 

                                                                       Farkas Iván, az MKP EP képviselőjelöltje

Szerző: farkasivan  2014.05.13. 21:40 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasivan.blog.hu/api/trackback/id/tr26160715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.05.14. 07:56:30

" Földünk népességének egytizede az Európai Unióban él. A világban megtermelt javak, az össz-GDP egynegyedét az Európai Unióban hozzuk létre. A világban kifizetett szociális juttatások felét az Európai Unióban fizetjük ki.
Ez tarthatatlan, emiatt veszíti el Európa versenyképességét a világgazdaságban."

- Nem szeretnék egy tál rizsért dolgozni.

kvadrillio 2014.05.14. 08:51:00

OLVAssuk mMorvai Krisztinát !!!
van neki 2-3 mondata, amely reámutatóan IGAZ !!!!!

" kár volt lerombolni az egész magyar gazdaságot, szétverni a gyárakat, üzemeket, szövetkezeteket és nyomorúságba dönteni sok-sok magyar embert. (Erről persze a privatizált, illetve egymás között szétosztogatott nemzeti vagyon megszerzőinek, s az őket szolgáló sajtónak/médiának nyilván más a véleménye…)"

kvadrillio 2014.05.14. 08:52:45

@kvadrillio: Morvai Krisztina: Ami itt most folyik, azért kár volt "rendszerváltást" csinálni
Az "elit" retteg, ha a magyarok valós infókat kapnak. Tovább »

miért csak a kurucinfo hozza le ezt a "kiáltványt" ??????????
süti beállítások módosítása