01_3.jpgAz MKP Nyitra megyei képviselőcsoportjának tagjai ellátogattak a Komáromi Közkórházba, megismerkedtek a megyei kórház egészségügyi ellátásának színvonalával.  A megyei képviselőcsoport tagjait a kórház igazgatója, Dudás Viktor kísérte és tájékoztatta az egyes osztályok tevékenységéről, felszereltségéről és a kellő beruházásokról. A képviselők az egyik oldalon megtekintették a lepusztult belgyógyászati pavilont, a másik oldalon pedig a korszerűen feleszerelt illetve felújított osztályokat a belgyógyázati és a J pavilonban.

A kórház üzemeltetője, az Agel csoportba tartozó ForLife társaság az utóbbi öt év folyamán 3,5 millió eurót ruházott be a kórház egyes részlegeinek korszerűsítésébe. Időszerűen a belgyógyászati pavilon végleges bezárását kellene megelőzni, emiatt a közkórház üzemeltetője a kórház fenntartójától, a Nyitra Megyei Önkormányzattól kért támogatást a pavilon villamoshálózatának felújítására illetve a liftek generáljavítására. Az elkerülhetetlen munkálatok 795 ezer euróba kerülnek.

02_7.JPGAz MKP Nyitra megyei képviselőcsoportjának tagjai figyelemmel kísérték Dudás Viktor kórházigazgató vetített előadását a kórház működéséről, az egyes osztályok tevékenységéről, a megvalósult és a hiányzó beruházásokról. A  megyei képviselőtestület tagjai az iagzgató előadását követően megtartották tervezett frakcióülésüket, felkészültek a jövő hétfőn esedékes Nyitra megyei képviselőtestületi ülésre    .

 

 

Farkas Iván, az MKP Nyitra megyei frakcióvezetője

 

03_4.JPG

Szerző: farkasivan  2015.03.27. 17:31 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasivan.blog.hu/api/trackback/id/tr257310472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása