Az MKP Országos Tanácsa javaslatomra szombaton elfogadta az alábbi határozatot:Az MKP Országos Tanácsa javaslatomra szombaton elfogadta az alábbi határozatot:


leader.jpegAz MKP Országos Tanácsa megbízza Csáky Pált, az Európai Parlament képviselőjét, hogy az SzK Földművelési Minisztériuma döntésével kapcsolatban - amely a Leader társulások országos hálózatába sorolt helyi akciócsoportok tekintetében országosan kiegyensúlyozatlan,  a négy déli megye alsó, déli térfelét érő kirekesztő, hátrányosan megkülönböztető és diszkriminatív döntés – kritikusan szólaljon fel az Európai Parlament plenáris ülésén, panaszunkat juttassa el az Európai Bizottság vidékfejlesztésért felelős biztosához, valamint az Európai Bizottság DG Regio vezérigazgatósága e témakörben illetékes vezetőihez és kezdeményezze a diszkriminatív döntés felülbírálását, elérve a területileg kiegyensúlyozott döntés meghozatalát. E témakörben megtett aktivitásairól számoljon be a sajtóban, valamint az MKP médiafelületein. 

                                         

                                                                                                        Farkas Iván, az MKP gazdaságpolitikai alelnöke

Szerző: farkasivan  2017.11.26. 12:56 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasivan.blog.hu/api/trackback/id/tr6113390689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása