EP logo 1.jpg            Miben segítheti törekvéseinket az Európai Unió? Szlovákiában a beruházások és a fejlesztések 70 százalékát az Európai Unió költségvetése fedezi. Sőt!  A támogatások jelentős része a nemzeti keretet megkerülve, közvetlenül Brüsszelben pályázható meg. Éljünk ezzel a lehetőséggel, legyünk a történések középpontjában, legyünk leleményesek. Emiatt a megválasztott európai parlamenti képviselőknek a mindennapi képviselői tevékenység mellett kötelességük lesz lobbizni, élő kapcsolatot teremteni a brüsszeli lehetőségek és régiónk, szülőföldünk igényei között. Vállalom ezt a kihívást.

           Elkészítettük szülőföldünk regionális fejlesztési és gazdaságfejlesztési tervét, a Baross Gábor Tervet. Elkezdődhet a terv megvalósításának ideje. Brüsszelben szeretném koordinálni a Baross Bábor Terv megvalósítását, elősegítve ezzel régiónk, Dél-Szlovákia felzárkóztatását, fejlődését. Régiónkat állítsuk végre fejlődési pályára!

Európai ésszel, de magyar szívvel cselekedjünk és döntsünk!

 

                                                                       Farkas Iván,  az MKP EP képviselőjelöltje

Szerző: farkasivan  2014.05.15. 06:06 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasivan.blog.hu/api/trackback/id/tr466169025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása