1.JPG          A Magyar Közgazdasági Társaság idén is megrendezte a közgazdász szakma legrangosabb magyarországi rendezvényét, amely immár 51. alkalommal zajlott le, ezúttal Gyulán.  A rendezvény teljeskörű áttekintést ad a gazdaság és a pénzügyek állapotáról mind az államigazgatás, mind a vállalati, vállalkozói szféra tekintetében. Előadói között minden évben megtalálhatók vállalatvezetők, bankvezérek, miniszterek, kutatómérnökök, egyetemi professzorok és minisztériumi szakértők.

         A Magyar Közgazdasági Társaság meghívására a vándorgyűlésen előadóként vett részt Farkas Iván, a Magyar Közösség Pártja gazdaságpolitikai és régiófejlesztési alelnöke. Előadását - melynek címe Baross Gábor Terv – fejlesztési tervek a Felvidéken - a Területfejlesztés – 2_1.JPGEU-tervezés szekcióban tartotta meg. Előadásában hangsúlyozta: a Baross Gábor Terv átfogó jövőképet nyújt Dél-Szlovákia számára, megfogalmazza a kitörési pontokat, régiónk gazdaságfejlesztésének lehetőségeit, az itt élők gyarapodásának útját.  A terv váza elkészült, a szerkesztőbizottság hamarosan hozzálát a terv részletes kidolgozásához.

4.JPG

3.JPG

Szerző: farkasivan  2013.09.30. 20:03 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasivan.blog.hu/api/trackback/id/tr685542529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása