3_5.JPG            Történelmi lehetőség kapujában állunk. Az Európai Néppárt, amelynek a Magyar Közösség Pártja is tagja, választási programjába iktatta - csakúgy, mint az MKP - a számbeli kisebbségben élő őshonos nemzetközösségek – a szlovákiai magyar közösséget beleértve - kollektív jogainak kibővítését. A választási program tartalmazza a nyelvi jogaink kiterjesztését, kulturális örökségünk ápolását és megtartását valamint magyar oktatásügyünk önigazgatását. Megszűnhet végre kollektív bűnösségünk.

2.png             Ám csupán akkor, ha az Európai Néppárt újra az Európai Parlament legerősebb politikai tömörülése lesz, ha a Magyar Közösség Pártja újra jelen lesz az Európai Parlamentben.

 

Európai ésszel, de magyar szívvel cselekedjünk és döntsünk!

  

                                                           Farkas Iván, az MKP EP képviselőjelöltje

Szerző: farkasivan  2014.05.12. 08:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasivan.blog.hu/api/trackback/id/tr306154819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása