Mivel a keddi Új Szó Bugár Bélával megejtett interújában honnan, honnan sem „előkerült“ a nevem a Nemzeti Vagyonalap leváltott elnöknőjével kapcsolatban és mivel a napilap máig képtelen volt leközölni a helyreigazítást, engedtessék meg nekem, hogy röviden leírjam az igazságot.

Mindenekelőtt le kell szögeznem, hogy a Gorilla dossziékban semmilyen vonatkozásban sem szerepel a nevem. Azért sem szerepelhet, mert a Nemzeti Vagyonalap elnökségében 2001 – 2002 között tevékenykedtem, mintegy másfél évig. 2002-ben parlamenti képviselővé választottak, azt követően a Nemzeti Vagyonalapnál kifejtett tevékenységem befejeződött. Vagyis 2005 és 2006 között, amely időszakot átölelik a Gorilla aktái, semmilyen kapcsolatom nem volt a Nemzeti Vagyonalappal, nem vettem részt a Nemzeti Vagyonalap munkájában, nem tájékozódhattam tehát a vagyonalap történéseiről.

A másfél éves tevékenységem alatt, 2001 – 2002 között a Nemzeti Vagyonalap különböző testületeiben tevékenykedtünk  Anna Bubeníkovával. Ő 2002-ig a Nemzeti Vagyonalap Végrehajtó Tanácsának volt tagja, az egyik szekció igazgatója. Én pedig a Nemzeti Vagyonalap elnökségének voltam tagja, ahová a parlamenti képviselők választottak meg 2001-ben. Nem voltunk tehát kollégák.

Csupán arra szeretnénk rámutatni, hogy a Magyar Koalíció Pártja jelenlegi vezetéséből valamint a parlamenti képviselőjelöltek közül senki sem található a Gorilla aktáiban.

Szerző: farkasivan  2012.01.20. 19:36 Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasivan.blog.hu/api/trackback/id/tr463602270

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 1282. Gorillák a ködben 2012.01.25. 22:19:15

Nem sokkal karácsony előtt, december 20-án jöttek ki a gorillák a ködből: Gorila és Gorila 1. Az időzítés jó is, meg nem is, de inkább az utóbbi. A sajtónak összesen három napja maradt pertraktálni a dolgokat, úgy, hogy már fel voltak véve a halgazdasá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.